CINTA BRONTOSAURUS PDF

This Movie is about Dika (Raditya Dika), a writer who has just broken up with his girlfriend, Nina (Pamela Bowie), after so long a relationship. Since it’s a. Cinta Brontosaurus. 22 likes. Funny. Cinta Brontosaurus · June 29, ·. HELLO EVERYBODY. LikeComment. Eka Wahyu likes this. Cinta Brontosaurus. likes. Film Cinta Brontosaurus Raditya Dika.

Author: Makus Toll
Country: United Arab Emirates
Language: English (Spanish)
Genre: Education
Published (Last): 8 February 2005
Pages: 230
PDF File Size: 3.96 Mb
ePub File Size: 18.6 Mb
ISBN: 143-1-37900-232-6
Downloads: 37990
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Moogujinn

Ngenest is movie about a Chinese guy who live in Indonesia. Nine people who were invited to a mysterious island tried to survive when someone began to murder them one brontosaurs one. Audible Download Audio Books. Temukan jawaban apakah cinta yang masih tersisa dalam hidup kita, masih cinta brontosaurue yang unyu, atau seperti yang Dika alami: Segalau-galaunya gue, brintosaurus harus tetap punya alasan untuk move on. Lelaki Gondrong Dimas Gabra Dika and his family want to move out of his house for a reaaon, but Dika dont feel well about it.

Momennya lagi pas banget, pikir gue. Selidik punya selidik, gw bertanya kepada sang mama? Mami Dika Richa Iskak A brokenhearted writer tries to fix his ruined life with a help of his surprising new friend. Dika Rest of cast listed alphabetically: Rahasianya tuh pada kain yang mama pake buat bersiin muka kamu! However, love can come at any time.

Soe Lim mencoba untuk mengubah naskah asli Dika menjadi film horror yang sedang laku. Edit Cast Credited cast: Account Options Sign in. Gue masang muka sok ganteng. Full Cast and Crew.

  CONTINUUM JACO PASTORIUS PDF

Ada satu adegan yang mana gue harus berantem ama orang di depan orang banyak. Layaknya Tom Krus minum Irex. Ever since he had his heart broken, he believes that relationships will It was based on Raditiya Dika 5th book with the same title.

Di sisi yang lain, Mr. Tante Mirna Aelke Mariska The closer Dika gets to Jessica, the more he questions ‘Can love really get expired? Gue akting dengan segenap jiwa dan raga. Be the first to contribute! Meanwhile, Brontosaurys, Dika’s writing agent, is trying to convince Dika that there is true love, like Kosasih who believes in the love of his wife,Wanda Tyas Mirasih.

Soe Lim Ronny P.

‎Cinta Brontosaurus () directed by Fajar Nugros • Reviews, film + cast • Letterboxd

Tangkaplah Daku, Kau Kujitak! Buka Menu Tutup Menu Apple. Alfi Raditya Dika is an employee who aspires to be the boss.

Ajaibnya setiap kali dibersiin ama dia, paginya pasti jerawat gw berkurang banyak sekali!!!! Kosasih then tried to introduce Dika to some girls. This Movie is about Dika, a writer who had just broken up with his girlfriend, Nina, after a long relationship. Cinta Brontosaurus yang penuh ragu-ragu? Films in Drama See All. Ever since he had his heart broken, he believes that relationships will eventually get ‘expired’ and will end. Seperti saat Dika bertemu brkntosaurus Jessica Bfontosaurus Reinseorang perempuan yang jalan pikirannya sama anehnya dengan Dika.

Yang namanya jodoh, ya, begitu, semakin dicari, akan semakin sulit ditemukan. Add the first question. Lalu gue ngerem dengan kencang.

  BAUANLEITUNG BERLINER HOCKER PDF

A popular girl has to choose whether she wants to stay as a part of her clique or fall for the brooding literature-loving boy in her school. Pas gw ngeliatin tuh kain ternyata bentuknya segi cnta, ternyata ada karetnya di bagian atas? Namun, cinta bisa datang tanpa persiapan.

The closer Dika gets to Jessica, the more he questions ‘Can love really get expired? A single men desperately looking for a girl that brings him into an unforgettable journey. He also brontowaurus in love with his friend named Amira Pevita Pearce. Dengan menyeimbangkan emosi dengan karakter.

Rupanya ada yang infeksi gitu soalnya si tukang salon salah ngasih obat? You must be a registered user to use the IMDb rating plugin. Audible Download Audio Books.

Cinta Brontosaurus

Just click the “Edit page” button at the bottom of the page or learn more in the Synopsis submission guide. Di dalam Lupus 5 in 1 ini banyak tingkah gokil Lupus, Boim, Gusur, and the gank yang bikin kalian nyengir-nyengir kuda. Search for ” Cinta Brontosaurus ” on Amazon.

Find showtimes, watch trailers, browse photos, track your Watchlist and rate your favorite movies and TV shows on your phone brobtosaurus tablet!

Author: admin